Waarom Qontact

Waarom kiezen voor Qontact

In 2002 heb ik het bedrijf Qontact Electrotechniek opgericht. Mijn doelstelling was om mij volledig te concentreren op het gebied van installatie – en elektrotechniek. Echter door contacten met collega’s en ervaring op de werkvloer ben ik uiteindelijk meerdere wegen gaan bewandelen.

Hoewel mijn core buisness elektrotechniek is, is het door mijn brede interesse voor techniek nu mogelijk om werkzaamheden te verrichten op meerdere vlakken van de installatietechniek. Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door samenwerking met collega’s in een uitgebreid netwerk van gelijk gestemde partners.

Mijn visie is dan ook dat we, door dit netwerk, samen een groot technisch bedrijf vormen met als voordeel veel kennis en specialisme.

De voordelen zijn dat het werk wordt uitgevoerd door gediplomeerde, gemotiveerde en gecertificeerde mensen. Door directe contacten, korte communicatielijnen en meedenken met de wensen van de klant zijn wij in staat om met een oplossingsgerichte en flexibele houding het werk te realiseren. Ook is het voor de klant vaak prijstechnisch interessant, omdat wij lage overheadkosten hebben en daarom zeer concurrerend zijn.

Hoe groot uw opdracht ook is, bij ons telt iedereen mee; particulier en zakelijk.

Nadat in 2007 de Vestigingswet is komen te vervallen mag vandaag de dag iedereen zich installateur noemen. Hierdoor is het onderscheid tussen vakmensen en niet vakmensen moeilijk te bepalen.

Qontact Installatie is een  installatiebureau met bijna 20 jaar ervaring. En zal alle werkzaamheden vakkundig en volgens de wettelijke eisen uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *